Contact

 Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen?
Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

Accountancy

Een ondernemer ziet zich jaarlijks gesteld voor de verplichting een jaarrekening op te stellen voor verschillende instanties. De fiscus, de bank, de Kamer van Koophandel, de overheid, allemaal willen ze weten wat de ondernemer heeft gepresteerd in een bepaald jaar. Voor betrouwbare en deskundige samenstelling van uw jaarrekening bent u bij ons aan het goede adres.
Naast het samenstellen van jaarrekeningen, behoort ook beoordeling en controle van jaarrekeningen tot het takenpakket.

Vaak vraagt een ondernemer zich af hoe hij het geheel nog kan overzien. Er bekruipt hem soms het gevoel dat de touwtjes hem uit de handen glippen. Wij verstrekken deskundig advies op het gebied van managementinformatiesystemen, interne controle en de inrichting van de administratieve organisatie.

Indien de groei van de onderneming gepaard gaat met overnames of fusies, voeren wij in opdracht van de koper due diligence onderzoeken uit. De over te nemen onderneming wordt door ons dan doorgelicht op ondermeer juridische, fiscale, economische en milieu-aspecten.

Verder verstrekken wij verklaringen omtrent onder andere het verzekerd bedrag en ontvangen subsidies, bereiden wij de jaarlijkse deponering bij de Kamer van Koophandel voor en geven wij adviezen omtrent de meest uiteenlopende zaken rond uw onderneming.
 
Aan te leveren specificaties jaarrekening en inkomen 2017:
Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u de lijsten aan voor de aan te leveren specificaties. Wij vragen u de lijsten volledig in te vullen en deze tezamen met de specificaties en uw boekhouding tijdig bij ons op kantoor aan te leveren.

Partners en lidmaatschappen

KvK logo
novak logo
rb logo
nba logo
fiscount logo2
belastingdienst logo