Downloads  –  Nieuwsbrief  –  Zoeken

Algemeen nieuws

Home / Nieuws / Algemeen / ….

Mijni Blom neemt afscheid na bijna vier decennia

Met trots kondigen we het pensioen aan van onze gewaardeerde collega, Mijni Blom. Haar afscheid werd gevierd met een prachtige bijeenkomst, waarbij familie, (oud) collega’s en diverse klanten aanwezig waren om haar eer te bewijzen. Het was een gedenkwaardig moment dat ons allen deed beseffen hoeveel Mijni heeft betekend voor ons kantoor.

Mijni heeft maar liefst 37 jaar bij ons kantoor gewerkt en gedurende deze tijd talloze klanten en collega’s ondersteund, vooral op het gebied van salarisadministratie. Haar expertise en toewijding maakten haar een onmisbare kracht en een geliefde collega binnen ons team. Van het bijhouden van de salarisadministratie tot het bieden van advies en ondersteuning, Mijni stond altijd klaar om te helpen en haar kennis te delen. Haar nauwkeurigheid en toewijding zorgden ervoor dat elke taak met de grootst mogelijke zorgvuldigheid werd uitgevoerd.

Haar betrokkenheid reikte verder dan haar professionele vaardigheden. Mijni was altijd bereid om een luisterend oor te bieden en een helpende hand te reiken, wat haar tot een geliefd persoon maakte binnen ons team. Haar warme persoonlijkheid en positieve instelling zorgden voor een fijne werkomgeving en motiveerden ons allemaal om net dat beetje extra te geven. Collega’s kennen haar als iemand die altijd klaarstaat met een glimlach en een bemoedigend woord, zelfs in de drukste tijden.

Na een indrukwekkende carrière is het nu tijd voor Mijni om volop te genieten van haar welverdiende rust, omringd door familie en vrienden. We wensen haar alle geluk en vreugde toe in deze nieuwe fase van haar leven. We zijn dankbaar voor haar jarenlange inzet en de onvergetelijke bijdragen die zij heeft geleverd aan ons kantoor. Mijni’s professionaliteit, warmte en collegialiteit zal ons nog lang bijblijven. Haar vertrek markeert het einde van een tijdperk, maar ook het begin van een nieuwe, spannende fase voor haar.

Hoewel we haar enorm zullen missen, zijn we blij dat Mijni nu de tijd heeft om te genieten van de dingen die zij liefheeft. Haar toewijding aan haar werk en haar vriendelijke karakter hebben een blijvende indruk achtergelaten op iedereen die het voorrecht had om met haar samen te werken. We kijken met respect en dankbaarheid terug op haar jaren van dienst en wensen haar een gelukkige en vervulde toekomst.

Dank je wel, Mijni, voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zullen je missen, maar wensen je alle geluk in deze nieuwe fase van je leven.

Bent u op zoek naar een ervaren accountants- en belastingadvieskantoor?