Als gevolg van de maatregelen i.v.m. de Corona uitbraak is de bereikbaarheid van Oudshoorn & Schoe tijdelijk gewijzigd

In deze bijzondere tijd proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij ontkomen er echter niet aan om enkele aanpassingen door te voeren. Eén hiervan is onze bereikbaarheid.

Kantoor
Onze kantoor is alleen op afspraak toegankelijk. Als u een medewerker persoonlijk wilt spreken, verzoeken wij u eerst per e-mail info@oudshoornschoe.nl (of telefonisch) contact op te nemen om een afspraak te maken. Het blijft mogelijk fysieke informatie via de brievenbus aan te reiken. Voor grotere pakketten verzoeken wij u een afspraak te maken.

Telefonische bereikbaarheid
Wij volgen het advies van de overheid / RIVM op. Veel van onze medewerkers werken daarom vanuit huis. Er is daardoor een verminderde telefonische bereikbaarheid.
Dit kan resulteren in een langere telefonische wachttijd dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de overlast beperkt te houden. Wij vragen uw begrip hierin.

E-mail
Ons verzoek aan u is om tijdens deze bijzondere periode uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te stellen. E-mails worden ook door onze thuiswerkende collega’s gelezen en beantwoord.
U ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een antwoord. Zo zorgen we er samen voor dat wij goed bereikbaar blijven voor iedereen. Is uw vraag dringend? Neem dan telefonisch contact met ons op.
De emailadressen van onze medewerkers vindt u ook op onze website. Ook staat onze website boordevol informatie ook i.v.m. de aangekondigde kabinetsmaatregelen.

RIVM Advies
Zolang het advies van de overheid / RIVM van kracht is, zullen wij dit volgen. Voor nu betekent dit dat wij een beperkte kantoorbezetting hebben en u verzoeken zoveel mogelijk per mail met ons te communiceren.

Uw begrip
Het is even anders dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wij vragen uw begrip voor de overlast waar dit mogelijk mee gepaard gaat en willen u bedanken voor uw medewerking.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen als deze zich voordoen.