Downloads  –  Nieuwsbrief  –  Zoeken

Diensten

Home / Diensten

OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS B.V.

Onze diensten

Ontdek de gebieden waarop onze accountants, adviseurs en consultants u kunnen ondersteunen en begeleiden, met deskundig advies om uw financiële doelen te bereiken.

Accountancy

Vindt u het als ondernemer soms ook lastig om het geheel te blijven overzien? Heeft u af en toe het gevoel dat de touwtjes uit uw handen glippen? Geen paniek! U bent bij ons aan het goede adres om weer controle te krijgen over uw onderneming.

Fiscale advisering

Blijkt het jaarlijks indienen van de aangifte vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting een bijna onmogelijke opgave voor u als ondernemer? Zoekt u een geschikte partij voor uw aangifte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Loonadministratie

Heeft u geen zin of tijd om alle administratieve verplichtingen op het gebied van personeelszaken zelf te regelen? Of vindt u de materie rondom loonadministratie te complex? Ons gedreven team helpt u graag met de loonadministratie.

Administratieve dienstverlening

Zoekt u een proactieve, gedreven en professionele adviseur die u kan helpen bij het in orde maken van uw financiële administratie? Heeft u hulp nodig bij het inzichtelijk maken van uw financiële gegevens? Wij ondersteunen u graag.

Bedrijfseconomische advisering

Wilt u graag een geschikte parringpartner voor u en uw medewerkers? En bent u op zoek naar advisering van hoog niveau maar wel tegen een redelijke prijs. Oudshoorn & Schoe is op vele terreinen omtrent bedrijfseconomische advisering actief.

Proactieve Startersbegeleiding

De stap naar het ondernemerschap is voor velen een hele omschakeling. Er komen veel vragen op u af en u krijgt te maken met instanties waar u wellicht niet eerder mee te maken heeft gehad. Bent u een starter en zoekt u een breed dienstenpakket?