Downloads  –  Nieuwsbrief  –  Zoeken

Diensten

Home / Diensten / Accountancy

Accountancy

Vindt u het als ondernemer soms ook lastig om het geheel te blijven overzien? Heeft u af en toe het gevoel dat de touwtjes uit uw handen glippen? Geen paniek! Voor een betrouwbare en deskundige samenstelling van uw jaarrekening bent u bij ons aan het goede adres. En bent u op zoek naar deskundig advies op het gebied van managementinformatiesystemen, interne controle en de inrichting van de administratieve organisatie? Voor hulp bij accountancy in Woerden kunt u op ons rekenen.

Iedere ondernemer is (mogelijk) jaarlijks verplicht een jaarrekening op te stellen voor verschillende instanties. De fiscus, de bank en de Kamer van Koophandel voor rechtspersonen. Allemaal willen ze weten wat u als ondernemer heeft gepresteerd in het afgelopen jaar. Naast het deskundig samenstellen van jaarrekeningen, behoort ook beoordeling en controle van jaarrekeningen tot ons takenpakket. Door het geven van bruikbare prognoses, tussentijdse cijfers en toekomstgerichte informatie maken wij het voor u inzichtelijk.

Overnames en fusies

Indien de groei van de onderneming gepaard gaat met overnames of fusies, voeren wij in opdracht van de koper due diligence onderzoeken uit. De over te nemen onderneming wordt door ons dan doorgelicht op onder meer juridische, fiscale, economische en milieuaspecten.

Tevens verstrekken wij verklaringen omtrent onder andere het verzekerd bedrag en ontvangen subsidies, bereiden wij de jaarlijkse deponering bij de Kamer van Koophandel voor en geven wij adviezen over de meest uiteenlopende zaken rond uw onderneming.

Aan te leveren specificaties jaarrekening en inkomen 2023

Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u de lijsten aan voor de aan te leveren specificaties. Wij vragen u de lijsten volledig in te vullen en deze tegelijk met de specificaties en uw boekhouding tijdig bij ons op kantoor aan te leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

UW CONTACTPERSOON

Jaap Oudshoorn AA RB GPFP
Accountant en Belastingadviseur

UW CONTACTPERSOON

Jan Willem van Hemmen AA RB
Accountant en Belastingadviseur

UW CONTACTPERSOON

Danny Boere AA RB
Accountant en Belastingadviseur

UW CONTACTPERSOON

Sanne van der Klis-Kastelein
AA RBc

Accountant