Downloads  –  Nieuwsbrief  –  Zoeken

Diensten

Home / Diensten / Fiscale advisering

Fiscale advisering

Blijkt het jaarlijks indienen van de aangifte vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting een bijna onmogelijke opgave voor u als ondernemer? En zoekt u hier een geschikte partij voor die uw aangifte op zorgvuldige en deskundige wijze kunt regelen? Zoek dan niet verder. Wij ondersteunen u graag zodat u uw tijd kunt gebruiken voor datgene waarin u goed bent. Voor de aangifte Inkomstenbelasting hebben wij voor u een checklist.

Het gebeurt weleens dat de fiscus bij u wilt controleren of u uw fiscale zaken goed op orde heeft. Maar wat mag een controlerend ambtenaar van u vragen? En welke informatie dient u hem te verstrekken? Op deze en andere vragen weten wij het antwoord. Wij zorgen voor een goede begeleiding van de belastingcontrole.

Fiscale problemen

Blijkt na een controle dat u fiscale problemen heeft? Dan staan wij u bij in deze fiscale procedure met een netwerk van deskundigheid op elk fiscaal terrein.

Betaal niet te veel

U wilt wel belasting betalen, maar uiteraard niet te veel. Om u hierbij te ondersteunen bieden wij op alle fiscale deelgebieden professioneel en bruikbaar advies zodat u nooit meer te veel belasting betaalt.