Downloads  –  Nieuwsbrief  –  Zoeken

Diensten

Home / Diensten / Startersbegeleiding

Startersbegeleiding

De stap naar het ondernemerschap is voor velen een hele omschakeling. Er komen veel vragen op u af en u krijgt te maken met instanties waar u wellicht niet eerder mee te maken heeft gehad. Bent u een starter en zoekt u een breed dienstenpakket? Wij helpen! Bij begeleiding van het opstarten van een onderneming zullen wij een passend tarief hanteren.

Ondernemersplan

Samen met u wordt het ondernemersplan opgesteld, besproken en indien nodig, nogmaals besproken en aangepast. We gaan net zo lang door totdat het ondernemingsplan niet beter kan.

Financieringsaanvraag

Op basis van uw uiteindelijke ondernemersplan stellen wij de financieringsaanvraag op, dienen wij deze in en lichten deze toe bij de financier.

Aanmeldingen

Praktisch iedere ondernemer dient zich aan te melden bij de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en een brancheorganisatie. U als starter dus ook! Wij kunnen u helpen met deze aanmeldingen.

Afsluiten en aanvragen

Ook dient u na te denken over het afsluiten van verzekeringen en het aanvragen van de benodigde vergunningen. Wij spelen hier graag een adviserende rol in.

Ondernemingsvorm

Samen met u bepalen we welke ondernemingsvorm in de specifieke situatie gewenst is.