Downloads  –  Nieuwsbrief  –  Zoeken

Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Kwaliteitsborging van payroll professionals

Zoek geregistreerde

Zoekt u een geregistreerde payroll professionals die u kan ondersteunen?

Direct registreren

Registreer je als lid van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting.

Luchtfoto-Woerden-scaled
Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Wie we zijn

Het NIRPA is het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. Wij zijn een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en bestaan sinds 2004. NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll. Registratie van NIRPA vindt plaats in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP). Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie. 

0 +

Jaar ervaring

0 +

Gedreven medewerkers

0 +

Tevreden klanten

OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS

Onze diensten

Ontdek de gebieden waarop onze accountants, adviseurs en consultants u kunnen ondersteunen en begeleiden, met deskundig advies om uw financiële doelen te bereiken.

Professional registreren

Wil je je registreren? Goede salarisverwerking is cruciaal voor elke organisatie. Stichting NIRPA staat voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied salarisverwerking.

Salariscollectief registreren

Bij inschrijving in het NIRPA register van alle daartoe gekwalificeerde Payroll Professionals binnen een organisatie spreken we van collectieve registratie.

Overzicht opleiders PE

Ben je op zoek naar vooraf geaccrediteerd aanbod? Hieronder vind je een overzicht van de opleiders die bij ons zijn aangesloten. Klik op het logo of de naam om naar de website van de betreffende opleider te gaan.

Opleider worden

Zoekt u een proactieve, gedreven en professionele adviseur die u kan helpen bij het in orde maken van uw financiële administratie? Heeft u hulp nodig bij het inzichtelijk maken van uw financiële gegevens? Wij ondersteunen u graag.

PE activiteiten

Onder PE activiteiten vallen cursussen, seminars, webinars, e-learning, leergangen etc. De vooraf geaccrediteerde PE activiteiten vind je in onze PE kalender. Klik op PE-kalender voor het actuele aanbod van de opleider.

NIRPA Congres 2024

Gezien de jaarlijkse grote belangstelling voor het NIRPA Congres verwachten wij ook dit jaar weer veel aanmeldingen. Er is een maximaal aantal tickets beschikbaar. De congresdeelname wordt op volgorde van aanmelddatum verwerkt.

COLLECTIEF GEREGISTREERDE ORGANISATIES

Binnen BDO staat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel. Met de inschrijving wordt een extra kwaliteitsimpuls aan gegeven.

A. Karsseboom BDO

Het credo van onze organisatie is: Quality in everything we do. Dat geldt ook voor onze medewerkers van onze International Payroll Desk.

Saskia van der Zande Ernst & Young Belastingadviseurs LLP

De loonadviesmarkt is continue in ontwikkeling. Voor onze organisatie en professionals is het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven.

Simon Spinder Van Oers Accountancy & Advies

De loonadviesmarkt is continue in ontwikkeling. Voor onze organisatie en professionals is het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven.

Simon Spinder Van Oers Accountancy & Advies