Oudshoorn en Schoe directieleden

Over Oudshoorn & Schoe

Met een geschiedenis die terugreikt tot 1933 mag Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V. zich het oudste accountants- en belastingadvieskantoor in Woerden noemen. Met onze jarenlange ervaring staan wij u bij als financiële en fiscale sparringpartner voor de lange termijn. Middels ons gezonde boerenverstand vanuit ons kantoor midden in het Groene Hart helpen wij u investeren in de toekomst en staan wij u proactief bij in iedere fase van uw ondernemerschap.

Rijke geschiedenis
Al sinds 1933 staat Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V. ondernemers bij als financiële en fiscale sparringpartner voor de lange termijn. Het kantoor heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een eigentijdse financiële dienstverlener met een innovatief karakter.

Kernwaarden
• kritisch
• nauwkeurig
• klantgericht
• proactief
• persoonlijk betrokken
• gezond boerenverstand

Met deze kernwaarden bedienen wij onze vaste en nog steeds groeiende klantenkring al jaren naar volle tevredenheid.

Gedreven, nuchter en proactief
Wij zijn met onze dienstverlening actief binnen het lokaal midden- en kleinbedrijf en bij diverse sociaal culturele instellingen van het Groene Hart. Dit vindt zijn oorsprong in onze ruime ervaring binnen een breed scala aan bedrijfstakken en sectoren.

Wij staan u proactief bij als financiële en fiscale sparringpartner voor de lange termijn in iedere fase van uw ondernemerschap en persoonlijke leven. Door onze ruime praktijkervaring binnen alle mogelijke rechtspersoonsvormen, omzettingen daarin, bedrijfsovernames en bedrijfsfusies zijn wij in staat u altijd optimaal te adviseren. Daarbij houden wij uiteraard uw huidige en toekomstige privébelangen goed in het oog.

Wij werken met innovatieve tools voor het samenstellen van jaarrekeningen, managementrapportages en loonverwerking. Op deze wijze kunnen wij u dagelijks, actueel, efficiënt en kostenbewust bedienen waar dat voor u nodig is. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van professionals op juridisch, notarieel en fiscaal gebied. U kunt dus op ons rekenen binnen de meest uiteenlopende ondernemingsbeslissingen.

‘Onze kracht zit in het zoeken naar oplossingen voor dingen die klanten als probleem zien. Met creativiteit is immers altijd alles op te lossen! Er bestaan geen problemen, alleen uitdagingen!’

Accountants Oudshoorn en Schoe

Het team
Ons vaste team bestaat uit een ideale mix van jonge, ambitieuze en startende mensen binnen het vakgebied, tot ervaren en zeer gedreven collega’s met veel praktische ervaring en een up- to-date kennisniveau. Inmiddels bestaat ons team uit meer dan 30 gedreven medewerkers. Er is veel kennis en vakbekwaamheid in huis want iedereen houdt hun specifieke vakkennis up-to-date door het volgen van vakopleidingen, permanente educatie, cursussen, seminars en het bijhouden van de vakliteratuur zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Leer ons kennen >

Kortom: wij zijn in staat u een breed dienstenpakket aan te bieden dat gekenmerkt wordt door no-nonsens en een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Bent u op zoek naar een gedreven en proactief accountantsbureau? Neem contact op