Downloads  –  Nieuwsbrief  –  Zoeken

OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS B.V.

Nuchter & degelijk!

Meer dan 90 jaar ervaring

Het oudste accountants- en belastingadvieskantoor in Woerden.

Proactief en persoonlijk

Ondersteuning bij accountancy, loonadministratie en fiscaal advies.

OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS Woerden
Luchtfoto-Woerden-scaled
OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS B.V.

Financieel en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar een ervaren accountants- en belastingadvieskantoor dat u kan adviseren over alle mogelijke rechtspersoonsvormen, omzettingen daarin, bedrijfsovernames en bedrijfsfusies? Of heeft u ondersteuning nodig bij accountancy, loonadministratie en fiscaal advies? Wij staan u graag proactief bij in iedere fase van uw ondernemerschap. 

Onze Kernwaarde

 

0 +

Jaar ervaring

0 +

Gedreven medewerkers

0 +

Tevreden klanten

OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS B.V.

Onze diensten

Ontdek de gebieden waarop onze accountants, adviseurs en consultants u kunnen ondersteunen en begeleiden, met deskundig advies om uw financiële doelen te bereiken.

Accountancy

Vindt u het als ondernemer soms ook lastig om het geheel te blijven overzien? Heeft u af en toe het gevoel dat de touwtjes uit uw handen glippen? Geen paniek! U bent bij ons aan het goede adres om weer controle te krijgen over uw onderneming.

Fiscale advisering

Blijkt het jaarlijks indienen van de aangifte vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting een bijna onmogelijke opgave voor u als ondernemer? Zoekt u een geschikte partij voor uw aangifte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Loonadministratie

Heeft u geen zin of tijd om alle administratieve verplichtingen op het gebied van personeelszaken zelf te regelen? Of vindt u de materie rondom loonadministratie te complex? Ons gedreven team helpt u graag met de loonadministratie.

Administratieve dienstverlening

Zoekt u een proactieve, gedreven en professionele adviseur die u kan helpen bij het in orde maken van uw financiële administratie? Heeft u hulp nodig bij het inzichtelijk maken van uw financiële gegevens? Wij ondersteunen u graag.

Bedrijfseconomische advisering

Wilt u graag een geschikte parringpartner voor u en uw medewerkers? En bent u op zoek naar advisering van hoog niveau maar wel tegen een redelijke prijs. Oudshoorn & Schoe B.V. is op vele terreinen omtrent bedrijfseconomische advisering actief.

Proactieve Startersbegeleiding

De stap naar het ondernemerschap is voor velen een hele omschakeling. Er komen veel vragen op u af en u krijgt te maken met instanties waar u wellicht niet eerder mee te maken heeft gehad. Bent u een starter en zoekt u een breed dienstenpakket?

OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS B.V.

Partners & Lidmaatschappen

Door onze partners en lidmaatschappen kunt u met vertrouwen rekenen op de voortdurende garantie van kwaliteit. 

"We zijn zeer tevreden met de samenwerking en bevelen de diensten ten zeerste aan."

Jeroen Eskes Sportlust '46

"De expertise en proactieve benadering hebben onze financiële processen aanzienlijk verbeterd."

Kristan Branger HighQ

"Uiterst vriendelijk en er wordt actief meegedacht. Een uitstekend kantoor!"

Rene Baelde Bouwen.app

"De zeer persoonlijke benadering en het zeer hoge kennis niveau spreekt mij zeer aan."

Eelco Cremers ZZIB.

Bent u op zoek naar een gedreven en proactief accountantskantoor?

Al sinds 1933 staat Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V. u bij als financiële en fiscale sparringpartner voor de lange termijn. Binnen ons accountants- en belastingadvieskantoor in Woerden helpen wij u investeren in de toekomst en staan wij u proactief bij in iedere fase van uw ondernemerschap. Wij bieden een breed assortiment aan diensten waardoor u altijd op professioneel advies kunt rekenen.

OUDSHOORN & SCHOE ACCOUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS B.V.

Altijd actueel

Het laatste nieuwe van Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V. Tips over het ondernemen, belangrijke weetjes over financiën en uw mogelijkheden vind u hier!

17jun

Man en vrouw kopen samen een villa bestaande uit een woongedeelte en een (voormalige) praktijkruimte die via een aparte buiteningang toegankelijk is. De buiteningang bevindt zich naast…

10jun

Deze maand meer informatie en nieuws over o.a. extra investeringsaftrek voor milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en extra investeringsaftrek voor energie-besparende bedrijfsmiddelen

07jun

De budgettaire bijlage van het hoofdlijnenakkoord begint met het thema koopkracht en lastenverlichting voor werkende middeninkomens. De lastenverlichting moet duidelijk zichtbaar zijn voor deze huishoudens. Om dit…

05jun

De transportsector en de Belastingdienst hebben een afspraak gemaakt over de vaste verblijfskostenvergoedingen, zoals geregeld in de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en verhuur van mobiele kranen.…

03jun

Deelauto’s zijn in opkomst. De regering heeft onderzocht hoe de deelauto nader gestimuleerd zou kunnen worden binnen bestaande groene fiscale regelingen voor werkgevers, zoals de MIA, de…

30mei

Het kabinet heeft begin 2023 de onbelaste reiskostenvergoeding laten onderzoeken op doeltreffendheid en doelmatigheid. Nu komt het kabinet met een inhoudelijke reactie op de bevindingen en een…

Jouw carrière bij ons?

Vacatures